Hovborgs BørneKartoffelKøkken

Om eventet

For børn - Kok for 1 dag

Lørdag d. 20 august 2022 

Det er her børn og deres voksne kan lære om tilberedning af kartofler, have kartoflerne i hænderne og lave mad med dem.

Arne og Thomas er uddannede som kokke fra Hovborg Kro og Thomas er i dag en af Hovborgs mange ildsjæle. De trækker i kokkeuniformen og har råvarer og udstyr klar til en spændende time med kartofler i hænderne sammen med dig.

Workshoppene er for børn mellem 5 og 10 år – gerne ifølge med en voksen, der kan bistå barnet – og workshoppen varer cirka en time. Alle børn, der deltager, får en børnekokkehue og personligt diplom.

Som deltager får du mulighed for at følge kartoflen fra jord til mavse – du er med til at grave kartoflerne op af Kartoffeltrekantens bed med kartofler, du prøver forskellige måder at gøre kartofler klar til brug og du skal snitte/skære et antal kartoffeltwistere. Du bliver udstyret med kokkehue i børnestørrelse og gode guidninger til hvad der skal ske, og du får kartoffeltips og -tricks af to professionelle kokke. Du får en bakke med, hvor der er smagsprøver af det, som du har lavet. Der vil også være aktiviteter, hvor børnene hjælper kokkene.

Kom og vær med til at grave op, vaske og snitte kartofler til twisters, pommes frites og til mos – du laver også din egen dip.

400 x 500
400x300 - kartoffel
heldig kartoffel
3

tilmeldning

Tidspunkter

I tilmelder jeres barn/børn og jer, på festivalspladsen på dagen, ved Børnekokketeltet er der tilmeldningsblanket med overstående tider I kan skrive jer på.

Gennemføres i hold a 5-8 børn i følgeskab med deres voksne – fokus er at børn får kartofler i hænderne og oplever hele proces fra jord til mavse.

Kokkene bag:

2 erfarne og lokale kokke

De to erfarne kokke, Arne Haahr Larsen og Thomas Peter Thøgersen, styrer Hovborgs BørneKartoffelKøkken lørdag den 20. august på kartoffelfestivallens udeområde.